Kaimanasta 10 tähden teknologiatoimisto

05-04-2023

Kaimana on tällä hetkellä Vierityspalkin parhaiten arvioitu toimisto – erityisen laajan kokemuksensa ansiosta Kaimanalla on hakemiston ainoana toimistona yhteensä 10 tähteä. (päivitetty 26.4.2023)

Suomen tunnetuimpiin web-kehityksen uutismedioihin kuuluva Vierityspalkki avaa kotimaisen ohjelmistoalan trendejä ja ilmiöitä sekä listaa kokeneimpia digitoimistoja. Vierityspalkin blogissa on kirjoitettu paljon esimerkiksi julkisista kilpailutuksista, web-analytiikasta ja yksityisyydestä verkossa, ja sitä seurataan aktiivisesti niin toimistokentällä kuin asiakasrajapinnassa.

Vierityspalkki kuratoi ja ylläpitää listausta kotimaisista, pääasiassa WordPressin varaan liiketoimintaansa rakentavista, digitoimistoista. Hakemistoon pääsy ja siellä pysyminen edellyttää tiukkojen kriteerien täyttymistä; toimistot arvostellaan useammalla eri mittapuulla, jotta hakemistoa käyttävät asiakasorganisaatiot saavat mahdollisimman puolueettoman arvion niiden kyvykkyyksistä eri osa-alueilla.

Kuvakaappaus Kaimanan profiilista Vierityspalkissa 26.4.2023. Avaa profiili uuteen välilähteen.

Vierityspalkin antamat tähdet kuvaavat toimiston osaamista ja kokemusta tietyllä osa-alueella, ja ne perustuvat projekteihin, jotka on lähetetty Vierityspalkille arvioitavaksi. Kaimana on arvosteltu jokaisella osa-alueella vähintään kahdella tähdellä – verkkokaupoissa ja integraatioissa jopa kolmella. Lähimmäksi sijoittuvat toimistot ovat ansainneet seitsemän tähteä.

Huippuarviot pohjaavat laajaan osaamiseemme ja pitkäaikaiseen kokemukseemme räätälöityjen verkkopalveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tyypillinen projektimme sisältää usein räätälöidyn teknisen toteutuksen ohella strategista muotoilua ja viestintää, UX- ja UI-suunnittelua sekä useita eri integraatioita tai muita asiakkaan tarpeisiin luotuja kustomoituja ominaisuuksia. Yhä useammin projekteihin valikoituu modernien teknologioiden siivittämänä esimerkiksi headless-toteutus, jossa sisällönhallinnan moottoriksi paritetaan WordPress tai WooCommerce ja esityskerrokseen esimerkiksi React- tai Next.js-pohjainen toteutus. Tällaisissa hankkeissa on yleensä käytössä monia datalähteitä tai muita sovellusmaisia ominaisuuksia.

Viimeisen vuoden aikana olemme päässeet suunnittelemaan ja julkaisemaan yhdessä asiakkaidemme kanssa upeita uusia toteutuksia, joiden myötä arviot saattavat nousta entisestään.

Lue lisää Kaimanan WordPress-osaamisesta, WooCommerce-toteutuksesta tai ota meihin yhteyttä, mikäli kaipaat asiantuntijamme mielipidettä seuraavaan verkkopalveluhankkeeseesi.