Meaning is
the new money

Perinteisen kaupallisuuden aikakausi on päättymässä. Kuluttajille ei enää riitä vain kimaltavat mainokset ja ylimalkaiset lupaukset.

Ihmiset kaipaavat merkityksellisyyttä. Heille kulutusvalintojen on oltava linjassa heidän omien arvojensa kanssa, ja brändien on osoitettava todellinen, positiivinen vaikutus maailmaan. Siksi tulevaisuudessa menestyäkseen on yritysten kysyttävä itseltään: mitä tuloksellisuus meille ylipäätään tarkoittaa?

Me Kaimanassa rohkaisemme asiakkaitamme ihmiskeskeiseen, yhteisölliseen ja läpinäkyvään uuden kaupallisuuden ajatteluun. Uskomme, että juuri merkityksellisyyden löytämiseen keskittyneet yritykset luovat tuloksia, jotka vaikuttavat positiivisesti henkilöstöön, yhteiskuntaan ja ehkä jopa planeettaan – ja kyllä, kasvattavat silti kassavirtaa.

Mitä

Olemme uuden kaupallisuuden ja viestinnän yritys, joka luo tuloksia, jotka ovat sekä kannattavia, että myös merkityksellisiä.

Miten

Ihmisläheinen, alan käytäntöjä muuttava co-design mallimme on ainutlaatuinen, läpinäkyvä tapa työskennellä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Miksi

Meillä on visio Uudesta Kaupallisuudesta, jossa ihmiset, brändit ja yritykset sulautuvat yhteen entistä vastuullisempina.

Matkalla kohti merkitystä

Tervetuloa Kaimanan ihmemaahan. Täällä taiomme uutta kaupallisuutta teknologian ja viestinnän avulla.

Sana Kai-Mana on havaijin kieltä ja tarkoittaa meren voimaa. Se symboloi globaalia brändiä, joka on meren lailla aina liikkeessä, ei koskaan paikallaan.

Kaimana on kansainvälinen, meren lailla rajaton toimisto, jonka perusperiaatteena on läpinäkyvyys. Haluamme katsoa yli perinteisen markkinakenttäajattelun. Meille Uusi Kaupallisuus on tapa nähdä maailma; tapa etsiä merkityksellisiä tuloksia vapaasti ja globaalisti, yli fyysisten tai henkisten rajojen.

Olemme uuden kaupallisuuden ja viestinnän yritys, joka luo tuloksia, jotka ovat sekä kannattavia, että myös merkityksellisiä. Ihmisläheinen, alan käytäntöjä muuttava co-design-mallimme on ainutlaatuinen, läpinäkyvä tapa työskennellä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Muotoilemme liiketoiminnan uusiksi.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi ja olemme yhteydessä niin pian kuin mahdollista.
Consent-Data(Required)
Consent-Marketing