Meaning is
the new money

Perinteisen kaupallisuuden aikakausi on päättymässä. Kimaltavien mainosten ja ylimalkaisten lupausten sijaan kaivataan merkitystä ja tarkoitusta.

Ihmiset kaipaavat merkityksellisyyttä, jonka tarve on korostunut entisestään nykyisessä maailmantilanteessa. Kulutusvalintojen halutaan olevan vastuullisia ja linjassa omien arvojen kanssa, mikä vaatii tulevaisuuskestäviltä brändeiltä uudenlaista läpinäkyvyyttä sekä liiketoiminnan todellisten vaikutusten avaamista.

Me Kaimanassa rohkaisemme asiakkaitamme ihmiskeskeiseen, yhteisölliseen ja läpinäkyvään uuden kaupallisuuden ajatteluun. Uskomme, että yritykset, jotka löytävät työnsä isomman merkityksen, luovat mitattavia tuloksia, jotka vaikuttavat samalla positiivisesti henkilöstöön, yhteiskuntaan ja jopa koko planeettaan.

Mitä

Olemme täyden palvelun brändi-, viestintä-, markkinointi- ja teknologiakumppani, joka tarjoaa strategista, kokonaisvaltaista näkemystä, luovuutta ja yhteissuunnittelun tukea.

Miten

Ratkaisemme liiketoiminnan, palvelukehityksen ja brändin todellisia haasteita läpinäkyvästi yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Miksi

Uskomme, että kaupallisesti merkittäviä tuloksia saadaan aikaan aidosti merkityksellisten brändien, viestien, palveluiden ja tekojen avulla.

Matkalla kohti merkitystä

Tervetuloa kanssamme aallonharjalle!

Sana Kai-Mana on havaijin kieltä ja tarkoittaa meren voimaa. Meille se symboloi globaalia brändiä, joka on meren lailla aina liikkeessä, ei koskaan paikallaan. Myös Kaimana on kansainvälinen, meren tavoin rajaton toimisto, jonka perusperiaatteena on läpinäkyvä työskentely yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Kompassina yhteisellä matkalla käytämme Kaimanan omaa co-design -mallia, jonka avulla vältämme pahimmat karikot ja joka johdonmukaisesti ohjaa meitä kohti yhdessä muotoiltuja tavoitteita sekä liiketoiminnan unelmatilaa.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi ja olemme yhteydessä niin pian kuin mahdollista.