Kaipaatko työltäsi muutakin kuin työtä?

Oletko tekijä, joka haluaa nähdä työnsä tulokset myös isommassa kuvassa ja kehittyä täyteen mittaasi? Haluatko tehdä työtä, joka voi vaikuttaa koko yhteiskuntaan? Tervetuloa aallonharjalle! Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä kasvamaan kanssamme. Kuulostiko kliseiltä? No ehkä vähän. Mutta silti niin totta.

Avoimet paikat

Etumme

Comprehensive healthcare

Terveys edellä

Olet tärkeä. Haluamme että pysyt terveenä. Työterveytemme palvelee sinua matalalla kynnyksellä.

Lunch benefit

Syömään!

Nälkäkiukkuinen kollega on vähän pelottava. Siksi lounarit. Kaikille. Pidä ansaittu lounastauko ja nauti työkavereiden seurasta.

Sports and recreational benefits

Kyldyyriä vai karatea?

Lapsi on terve kun se leikkii. Sama pätee meihin aikuisiin. Siksi tuemme harrasteluasi. Lajin ja tyylin saat päättää itse.

Refreshments and snacks

Pientä purtavaa

Työpäivän lomassa on hyvä syödä muutakin kuin lounas. Siksi tarjolla on aina jotakin pientä, kun se tunne tulee. Laatukahvia saa tietenkin pitkin päivää.

Education allowance

Takaisin kouluun?

Oppiminen ei pääty tutkintoon. Me tuemme pyrkimyksiäsi tulemaan paremmaksi koulutusedullamme.

Hybrid working option

Etänä ja läsnä

Työtä voi ja saa tänä päivänä tehdä mistä tahansa. Siksi mekin olemme hybridi. Toimistolle toki kannattaa piipahtaa vaikka ihan naurujen takia!

Great office spaces

Toimistomme

Ne sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa, vain tunnin päässä toisistaan. Luonnollisesti keskeisillä paikoilla, jonne pääsee melkein millä kulkuneuvolla tahansa.

Hauskuus
“On hyvin tärkeää, että työympäristö on rento. Ihmisten arjessa auttaa se, että töissäkin saa olla mukavaa.”

Ei egoja
“Olen aidosti ylpeä tekijöidemme osaamisesta ja ennen kaikkea asenteesta. Täällä ei ole sooloilijoita, vaan kaikki tekevät osansa.”


Yhdessä tekeminen
“Parhaat ajatukset syntyvät yhdessä, kun osataan ja uskalletaan esittää kysymyksiä. Silloin saavutetaan paras tulos.

Vaikuttamisen mahdollisuus
“Täällä ei lokeroida ihmisiä. Voit päästä tekemään jotain ihan vain sen perusteella että olet innostunut, motivoitunut ja haluat oppia ja luoda uutta.”

Läpinäkyvyys
“Kun asiakkaat päästävät sisään omaan maailmansa ja saat kertoa heille avoimesti, miten voit omalla ja tiimin asiantuntemuksella auttaa heitä, se antaa minulle paljon.”

Kunnianhimo
“Vaikka olisit ollut alalla 30 vuotta, oppiminen ei koskaan lopu. Haluan vastata tulevaisuudessa koko organisaation myynnistä.”

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi ja olemme yhteydessä niin pian kuin mahdollista.