Käyttökokemus & käyttöliittymäsuunnittelu

Me Kaimanalla olemme erikoistuneet ensiluokkaisen käyttökokemuksen (UX) ja intuitiivisten käyttöliittymien suunnitteluun (UI).

Käyttöliittymäsuunnittelumme avulla luomme toimialallaan erottuvia ja menestyksekkäästi myyntiä kehittäviä verkkopalveluja sekä sovelluksia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Strategia

Haastamme asiakkaitamme siirtämään ajatteluaan toimialan standardien yläpuolelle ja löytämään digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksia yllättävistä näkökulmista. Tuomme tutkittuun tietoon perustuvan asiakasymmärryksen suunnittelutyön keskiöön ja siirrämme ensisijaisen fokuksen asiakastarpeiden täyttämiseen. Laadimme oikeat mittarit onnistumiselle ja huolehdimme, että tavoitteet ylitetään.

Käyttökokemus / UX-suunnittelu

Hiomme digitaalisen käyttökokemuksen huippuunsa kehittämällä asiakasymmärrystä dataan pohjaten, ketterästi iteroiden ja jatkuvasti testaten – hakukoneoptimointia unohtamatta. Onnistunut käyttökokemus (User Experience) perustuu helppokäyttöisyyteen, selkeyteen ja saa käyttäjän palaamaan palveluun kerta toisensa jälkeen.

Käyttöliittymäsuunnittelu / UI-suunnittelu

Huomiota, kiinnostusta ja luottamusta herättävä ulkoasu on harkitun käyttöliittymäsuunnittelun tulosta. Ensiluokkainen käyttöliittymäsuunnittelu luo houkuttelevan ja selkeän kosketuspinnan, jonka avulla käyttäjä löytää tarvitsemansa, innostuu sukeltamaan syvemmälle ja onnistuu tavoitteissaan. Tuottamamme UI-suunnittelu (User Interface) on komponenttipohjaista, saavutettavaa (WCAG AA) ja vaivattomasti skaalautuvaa.

Tekninen toteutus

Jotta voimme tuottaa maailmanluokan käyttökokemuksen tai muotoilla monimutkaisesta yksinkertaista tekevän käyttöliittymän, tulee meidän ymmärtää taustalla olevan teknologian mahdollisuudet ja lainalaisuudet. Kokenut kehittäjätiimimme toteuttaa niin verkkopalvelut kuin sovellukset vankalla ammattitaidolla.

Käyttökokemus (UX) digitaalisen asiakaskokemuksen ytimessä

Tehtävämme on muotoilla yhdessä asiakkaidemme kanssa verkkopalveluista kaupallisia menestystarinoita.

Suunnittelemme käyttäjien tarpeista lähtöisin olevat kävijäpolut, sisältörakenteet, ja loogiset siirtymät kokonaisuuksien välille.

Teemme tiedonhausta ja verkossa ostamisesta helppoa.

Käyttöliittymä-suunnittelulla (UI) luot tehokkaasti skaalautuvia järjestelmiä

Modernit verkkopalvelut ja ohjelmistot muuttuvat toimintaympäristöönsä reagoiden jatkuvasti. Tyypillisesti niiden kehitykseen osallistuvat useat eri sidosryhmät omien tavoitteidensa mukaisesti – ja jälki on sen mukaista.

Tulevaisuuden hahmottavan käyttöliittymäsuunnittelun avulla luomme jatkuvasti kehittyvän komponenttikirjaston ja yhtenäiset elementit, jotka modulaarisesti palvelevat organisaation tarpeita läpi koko verkkopalvelun sen skaalautuessa.

Kokeneet käyttöliittymä-suunnittelijat apunasi

Kokeneet UX- ja UI-suunnittelijamme kykenevät hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia ja tarjoavat tilanteen vaatiman suunnitteluosaamisen toimimalla ketterästi joko osana projektitiimiä, konsultteina tai monitoimittajaympäröistöissä.

He voivat luoda uutta ja oivaltavaa palvelumuotoilumetodeihimme nojaten tai herättää jo vanhentuneet järjestelmät henkiin.

Suunnittelijamme hallitsevat modernien verkkopalveluiden saavutettavuusvaatimukset oivallisesti – luomme digitaalisia palveluita, jotka ovat helppokäyttöisiä kaikille.

Kysy lisää UX/UI-suunnittelusta

Kysy käyttökokemus- tai käyttöliittymäsuunnittelusta suoraan Antero Muraselta: antero.muranen@kaimana.fi / +358 40 544 8080 tai jätä meille yhteystietosi ja olemme yhteydessä niin pian kuin mahdollista.