WooCommerce-verkkokaupat

Me Kaimanalla olemme erikoistuneet kasvuhakuisten yritysten WooCommerce-verkkokauppojen suunnitteluun, toteutukseen ja jatkuvaan kehitykseen.

Luomme toimialallaan erottuvia ja menestyksekkäästi myyntiä kasvattavia verkkokauppoja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Strategia

Haastamme ajattelemaan digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksia yllättävistä näkökulmista, vastaamaan oikeisiin kysymyksiin ja löytämään uusia merkityksiä liiketoiminnalle sekä brändille verkkokaupan avulla. Laadimme oikeat mittarit onnistumiselle ja huolehdimme, että tavoitteet ylitetään.

UX/UI-suunnittelu

Hiomme digitaalisen ostokokemuksen huippuunsa kehittämällä asiakasymmärrystä dataan pohjaten. Konseptoimme verkkokaupan rakennetta ja ulkoasua ketterästi iteroiden ja testaten – hakukoneoptimointia unohtamatta.

Räätälöity toteutus

Laajat, useita integraatioita sisältävät WooCommerce-verkkokaupat ja niiden kehittäminen ovat erikoisosaamistamme. Rakennamme vaativia moderneja kokonaisuuksia, useita eri datalähteitä integroiden. Huolehdimme verkkokaupan skaalautuvuudesta liiketoiminnan tarpeisiin.

Jatkuva kasvu

Laadukas suunnittelu ja loppuun asti hiottu käytettävyys takaavat, että verkkokauppa toimii tavoitteiden mukaisesti. Kiinnitämme verkkokaupan kehitykseen oman tiimin, perkaamme dataa ja optimoimme ostokokemusta huippuunsa. Näin varmistamme, että verkkokauppa tukee liiketoiminnan kasvua.

Verkkokauppa liiketoiminnan ytimessä

Tehtävämme on muotoilla yhdessä asiakkaidemme kanssa verkkokaupoista kaupallisia menestystarinoita – vaikka liiketoiminta olisi perinteisesti tapahtunut jossain muualla.

Luomme hakukoneissa menestyviä verkkokauppoja, joihin suunnittelemme asiakkaiden tarpeista lähtöisin olevat ostopolut ja tarjoamme harkinnan sekä ostopäätöksen tueksi relevantteja sisältöjä sekä toimintoja.

Teemme verkossa ostamisesta helppoa ja huolehdimme, että verkkokauppa konvertoi kävijöitä ostajiksi tehokkaasti.

WooCommercella verkkokaupan hallinta joustavaksi

Kaimanan pohjateemaan sisältyvällä lohkoeditorilla luomme taustamoottorina toimivan WordPressin sisällönhallinnan helppokäyttöiseksi ja joustavaksi, jotta markkinoinnin ja viestinnän tekijöillä on täysin itsenäisesti mahdollisuus muokata tuotesisältöjä, luoda uusia sivuja, muokata sivuhierarkiaa ja muovata verkkokauppaa liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Suomen taitavimpia WooCommerce-osaajia

Osaavat, kokeneet kehittäjämme kykenevät hallitsemaan isoja, moderneja kokonaisuuksia ja pystyvät rakentamaan vaativia toiminnallisuuksia ja rajapintoja eri järjestelmien välille.

Toimimme joustavasti projektitiiminä, konsultteina ja monitoimittajaympäristöissä tarjoten juuri sen teknisen osaamisen, mitä tilanne vaatii.

Web-asiantuntijablogi Vierityspalkki on arvioinut Kaimanan yhdeksän tähden ★★★★★★★★★ osaajaksi WordPress-verkkosivu-, WooCommerce-verkkokauppa- ja integraatiokokemusta tarkastellessa.

Kysy lisää verkkokaupoista

Kysy räätälöidyistä WooCommerce-verkkokaupoista suoraan Antero Muraselta: antero.muranen@kaimana.fi / +358 40 544 8080 tai jätä meille yhteystietosi ja olemme yhteydessä niin pian kuin mahdollista.