WordPress-verkkosivut

Me Kaimanalla olemme erikoistuneet kasvuhakuisten yritysten WordPress-verkkosivujen suunnitteluun, toteutukseen ja jatkuvaan kehitykseen.

Luomme toimialallaan erottuvia ja epäreilua kilpailuetua saavuttavia kaupallisesti menestyviä verkkopalveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Strategia

Haastamme ajattelemaan digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksia yllättävistä näkökulmista, vastaamaan oikeisiin kysymyksiin ja löytämään uusia merkityksiä liiketoiminnalle sekä brändille verkossa. Laadimme oikeat mittarit onnistumiselle ja huolehdimme, että tavoitteet ylitetään.

UX/UI-suunnittelu

Hiomme digitaalisen asiakaskokemuksen huippuunsa kehittämällä asiakasymmärrystä dataan pohjaten. Hahmottelemme ja konseptoimme verkkosivujen rakennetta ja ulkoasua ketterästi iteroiden ja testaten.

Räätälöity toteutus

Teknisesti edistyneet ja sisällönhallinnaltaan joustavat WordPress-verkkosivut sekä niiden kehittäminen ovat erikoisosaamistamme. Rakennamme vaativia moderneja kokonaisuuksia useita eri datalähteitä integroiden, ja huolehdimme verkkosivujen skaalautuvuudesta liiketoiminnan tarpeisiin.

Jatkuva kasvu

Laadukas suunnittelu ja loppuun asti hiottu käytettävyys takaavat, että verkkosivut toimivat tavoitteiden mukaisesti. Kiinnitämme sivuston kehitykseen oman tiimin, perkaamme dataa ja tuomme esiin uusia ideoita. Näin varmistamme, että sivusto tukee liiketoiminnan kasvua.

Verkkosivuista kaupallinen menestystarina

Tehtävämme on muotoilla yhdessä asiakkaidemme kanssa verkkosivuista kaupallisia menestystarinoita.

Luomme hakukoneissa menestyviä verkkosivuja, joihin suunnittelemme käyttäjien tarpeista lähtöisin olevat ostopolut ja tarjoamme harkinnan sekä ostopäätöksen tueksi relevantteja sisältöjä sekä toimintoja.

Teemme verkossa ostamisesta helppoa ja huolehdimme, että verkkosivut syöttävät markkinoinnille ja myynnille laadukkaita liidejä.

WordPressillä verkkosivujen sisällönhallinta joustavaksi

Kaimanan pohjateemaan sisältyvällä lohkoeditorilla luomme WordPressin sisällönhallinnan helppokäyttöiseksi ja joustavaksi, jotta markkinoinnin ja viestinnän tekijöillä on täysin itsenäisesti mahdollisuus muokata sisältöjä, luoda uusia sivuja, muokata sivuhierarkiaa ja muovata sivustoa liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Suomen taitavimpia WordPress-osaajia

Osaavat, kokeneet kehittäjämme kykenevät hallitsemaan isoja, moderneja kokonaisuuksia ja pystyvät rakentamaan vaativia toiminnallisuuksia ja rajapintoja eri järjestelmien välille.

Toimimme joustavasti projektitiiminä, konsultteina ja monitoimittajaympäristöissä tarjoten juuri sen teknisen osaamisen, mitä tilanne vaatii.

Web-asiantuntijablogi Vierityspalkki on arvioinut Kaimanan yhdeksän tähden ★★★★★★★★★ osaajaksi WordPress-verkkosivu-, WooCommerce-verkkokauppa- ja integraatiokokemusta tarkastellessa.

Lue uutisartikkeli aiheesta

Kysy lisää verkkosivuista

Kysy räätälöidyistä WordPress-verkkosivuista suoraan Antero Muraselta: antero.muranen@kaimana.fi / +358 40 544 8080 tai jätä meille yhteystietosi ja olemme yhteydessä niin pian kuin mahdollista.